Online Yoga

Onderscheidende aanpak bij klachten én blessures

Hebt je last van lichamelijke klachten of blessures? We helpen jou gráág! Onze benadering is net even anders, bewuster. De rode draad in de behandeltrajecten is steeds dat we je behandelen, trainen/coachen én ook laten zien dat de klacht niet alleen vervelend is, maar ook iets is, waar je bewust mee om kan gaan. Als je dat ontdekt zul je meer grip op jezelf en je lijf krijgen, zodat je weer blijvend aan het werk komt, je sport hervat of over het geheel beter functioneert.

We geven online ondersteuning naast jouw therapie.

Bij ons werk je samen met je therapeut actief aan jouw gezondheid. Naast de behandelingen en trainingen in de Praktijk hebben we sinds 2020 de mogelijkheid je online fysieke oefeningen aan te bieden door middel van Physitrack. Vanaf 2023 hebben we de mogelijkheden uitgebreid met yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen en meditaties via het online oefen- en bewegingsplatvorm Motius.

Deze aanvullende oefen-aanpak maken onze resultaten beter én blijvender.

Kom je gauw een keer kennismaken met Motius?

Hoe werkt het?

  • Als u als cliënt gebruik wilt maken van het oefenplatform maakt u een account aan via de rode button.

  • U sluit een maandabonnement af of u geeft uw code in.

  • Cliënt voordeel abonnement € 8,95.

  • Voordelig maandabonnement, maandelijks opzegbaar door een mailtje te sturen naar info@motius.nl, opzeggingen vóór de 20e van de maand gaan direct in voor de daaropvolgende maand, geen gedoe!Whatsapp button