Over ons

Fysiocentrum Pauwendaal, een moderne praktijk

Het team van Fysiocentrum Pauwendaal wil u graag een gespecialiseerde praktijk aanbieden met een moderne aanpak, gestoeld op de laatste ontwikkelen in de fysio- en manuele therapie (voor zover mogelijk binnen de praktische toepasbaarheid). Onze praktijk is gehuisvest in gezondheidscentrum Pauwendaal en daardoor beschikken we over korte lijnen met de huisartsen en leveren wij zorg te midden van en samen met andere medische disciplines zoals verloskundigen, mensendieck, diëtetiek, maatschappelijk werk, geestelijke gezondheidszorg en de apotheek.

Behandeling aan huis en fysiotherapie buiten reguliere werktijden.
Soms zijn er perioden of ziektebeelden waarbij het niet mogelijk is voor u naar de praktijk te komen. Maakt u zich geen zorgen wij komen u dan aan huis behandelen.

Voor informatie over fysiotherapie buiten de reguliere werktijden kunt u contact opnemen met de praktijk op 0320-219691. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00-21.00 uur. Mochten wij u even niet te woord kunnen staan dan vragen wij u een berichtje in te spreken op de voicemail of een mail te sturen naar onder contact ›››. Wij zullen dan spoedig mogelijk contact met u opnemen.

FysioFit
Naast het bieden van fysio en manuele therapie hebben wij als Fysiocentrum Pauwendaal ook de beschikking over een grote oefenzaal waar u onder begeleiding van de fysiotherapeut kunt trainen. Informatie over deze training is telefonisch te verkrijgen of aan de balie van het Fysiocentrum.

Klik hier voor een overzicht van Fysiocentrum Pauwendaal ›››

Whatsapp button