Overige medewerkers

Heidi Pisa

Heidi is sinds 2009 werkzaam bij het Fysiocentrum. Zij houdt zich met veel plezier bezig met diverse zaken op administratief gebied en is de duizendpoot binnen de praktijk. Daarnaast runt zij samen met haar collega, Angelique, de receptie.  

Hobby’s
• Interieurstyling
• Yoga
• Kunstschilderen
• Lezen
• Sporten

 


 

 

Anna Krol

Ik ben Anna, een 20-jarige tweedejaars student fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Samen met mijn medestudent Jiro werk ik dit jaar als medisch hulpverlener bij voetbalclub Batavia via Pauwendaal. Naast mijn studie en werk geniet ik graag van leuke momenten met mijn vrienden.

Hobby's
Ik ga graag zwemmen of naar lekker naar het strand

 


 

 

 

Sam Vermunt

Ik ben een student fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en versterk het team als invalkracht, waar ik bij gelegenheid te vinden ben bij de FysioFit als oefenzaalbegeleider. Daarnaast ben ik een fanatiek schaatser en gedreven om u een zo fijn mogelijke ervaring te bieden tijdens het sporten bij de FysioFit.

Hobby’s
* Schaatsen
* Wielrennen 
* Muziek 

 

Jiro Overliese

Mijn naam is Jiro Overliese en ik ben 22 jaar oud. Ik ben tweedejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool van Leiden. Ik werk daarnaast als medisch hulpverlener bij het eerste team van voetbalvereniging Batavia. Mijn werkzaamheden bij Pauwendaal zijn gericht op de voetbalsport. Naast mijn werk in de sportwereld ben ik ook veel te vinden in de sportschool en op de squashbaan. Als u mij tegenkomt, twijfel dan niet om mij aan te spreken voor een gezellig gesprek!  

 
 

Whatsapp button