Route

Fysiocentrum Pauwendaal bevindt zich aan de oostrand van Lelystad in de nieuwbouwwijk De Landerijen, op de hoek van de Pauwenburg en de Overcinghe.

Openbaar vervoer

U kunt ons met het openbaar vervoer bereiken met buslijn 2, halte Duinbeek.

Met de auto

Vanuit Almere
A6 afslag Lelystad (Afrit 10), einde afrit rechts richting Lelystad (Larserweg), onder viaduct A6 door, brug oversteken, rechtsaf de op-/afrit op, einde links (Oostranddreef), neem op de rotonde de derde afslag (Pauwenburg). Fysiocentrum Pauwendaal is direct aan de linkerkant achter de gereformeerde kerk "Lichtbron". Op het parkeerterrein voor het gebouw kunt u parkeren.

Vanuit Emmeloord
A6 afslag Lelystad (Afrit 10), einde afrit links richting Lelystad (Larserweg), brug oversteken, rechtsaf de op-/afrit op, einde links (Oostranddreef), neem op de rotonde de derde afslag (Pauwenburg). Fysiocentrum Pauwendaal is direct aan de linkerkant achter de gereformeerde kerk "Lichtbron". Op het parkeerterrein voor het gebouw kunt u parkeren.

Vanuit Harderwijk
N302 (Larserweg) richting Lelystad, onder viaduct A6 door, brug oversteken, rechtsaf de op-/afrit op, einde links (Oostranddreef), neem op de rotonde de derde afslag (Pauwenburg). Fysiocentrum Pauwendaal is direct aan de linkerkant achter de gereformeerde kerk "Lichtbron". Op het parkeerterrein voor het gebouw kunt u parkeren.

Vanuit Zwolle
Via Kampen richting Dronten (N307), linksaf richting Biddinghuizen N305 (Biddingringweg), rechtsaf richting Lelystad N309 (Dronterweg), in Lelystad op rotonde derde weg links (Oostranddreef), op rotonde eerste weg rechts (Pauwenburg). Fysiocentrum Pauwendaal is direct aan de linkerkant achter de gereformeerde kerk "Lichtbron". Op het parkeerterrein voor het gebouw kunt u parkeren.

Whatsapp button