Samenwerkingen

OrthoparcSportarts: Valentijn Rutgers

 

U kunt nu ook via Fysiocentrum Pauwendaal terecht bij sportarts Valentijn Rutgers. Sportarts Valentijn Rutgers was de afgelopen 10 jaar werkzaam als sportarts in het Diaconessenhuis in Meppel.

Sportgeneeskunde Drenthe is er voor iedereen die een vraag op probleem heeft in relatie tot zijn/haar sportbeoefening. Dus zowel recreatie-, wedstrijd- als topsporters, als individuele sporters als ook teamsporters kunnen terecht bij sportarts Valentijn Rutgers. Ook als u niet sport kunt u bij hem terecht. Voor het maken van afspraken voor:

  • Blessure consulten
  • Basis sportmedisch onderzoek
  • Basis Plus sportmedisch onderzoek
  • Groot sportmedisch onderzoek
  • Inspanningstesten
  • Sportmedische begeleiding


Sportarts Valentijn Rutgers was de afgelopen 10 jaar werkzaam als sportarts in het Diaconessenhuis in Meppel en is sinds 1 januari 2013 de zelfstandige praktijk Sportgeneeskunde Drenthe gestart. Valentijn is nog steeds verbonden aan het Diaconessenhuis in Meppel waar hij een dagdeel per week samenwerkt met cardiologen, longartsen en revalidatieartsen in het kader van hart- en longrevalidatieprogramma’s voor patiënten van het ziekenhuis. Valentijn is in het verleden sportarts geweest van de heren en dames kernploegen schaatsen, schaatsteam Team Telfort, Nederlands heren basketballteam, jong oranje heren volleybal en was chefarts op de Olympische Spelen van Nagano (1998). Daarnaast is hij 12 jaar (1998 – 2010) lid geweest van de medische commissie van de KNWU, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter. Tevens was hij (1990-1996) lid/voorzitter van de medische commissie van de KNAV(NKBV). Momenteel is Valentijn sportarts bij het marathonschaatsteam ‘Primagaz/Telstar’, langebaan schaatsteam Project 2018 en het Feenstra-Felt mountainbiketeam. Ook is Valentijn betrokken als sportarts bij Bob de Jong, regionale topsporters en het korfbalteam DOS’46.

 


 
Whatsapp button