Visie

Een praktijk die een degelijke basis heeft in een stoornisgerichte aanpak en dit herstel op stoornisniveau ziet als voorwaardenscheppend voor het vervolgtraject: de begeleiding naar een zo goed mogelijke participatie in sport, werk en ADL.

Deze visie komt ook terug in de organisatie van de begeleiding van de patiënt en in het uitdragen van de praktijk naar de buitenwereld.

Het is totaalzorg waarbij aan alle facetten van een klacht de juiste zorg wordt gegeven en een team van zorgverleners de klacht op deze manier aanpakt. De algemeen fysiotherapeut moet zich binnen deze totaalzorg nog wel blijven herkennen. Dit wij gevoel bij de behandeling van een patiënt zien we ook terug in de organisatie van het team zelf.

De praktijk wil een onderscheidende praktijk zijn die bekend staat als HET adres voor specialisaties op het gebied van:

• Hoofdpijn /duizeligheid
• Schouderklachten
• Knieklachten
• Wervelkolomproblemen, met name nek en lage rug
• Sport begeleiding (de bovenstaande specialisaties helpen hierbij)
• Psychosomatiek

Zo kan de behandeling van de wervelkolom uit een combinatie van behandelingen bestaan die elkaar versterken en waar wij uniek mee zijn in Lelystad: Mckenzie approach in combinatie met manuele therapie, massage en een op Mckenzie geïnspireerd oefenzaal programma

Hoofdpijn, nekbehandeling en een oefenzaal programma dat hierop gericht is

Schouderpijn heeft naast een individuele behandeling ook een specifieke benadering nodig in de oefenzaal om de oorzaak en versterkende factoren te kunnen aanpakken

Whatsapp button